About

ONZE DIENSTEN

Bij ons kan je altijd terecht van A naar B

TAXI

Met onze luxe Taxi Power services Te Antwerpen bent u voorzien van alle gemakken van een luxe wagen met chauffeur. Klasse auto’s voeren u met klasse naar uw bestemming. Onze chauffeurs zijn representatief en professioneel en doen er alles aan om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. En dat tegen een zeer scherpe prijs!

*Altijd beschikbaar

Limo & VIP

Wij bieden luxe taxi vervoer met topwagens als Mercedes E-classe, en meer. Ons taxi vervoer is net even anders dan u gewend bent in Antwerpen. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Al onze wagens beschikken over diverse luxe gemakken zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw reis.

Luchthavenvervoer

Met een Taxi Power kan de reis op een goede en ontspannen manier beginnen. Onze representatief geklede chauffeurs brengen u of uw relatie in zeer comfortabele wagens naar de juiste luchthaven. Uiteraard zijn we ruim op tijd. Zo is er genoeg tijd om in alle rust in te checken. Vermijd stress en regel uw luxe vervoer bij Taxi Power.

Over mezelf als zaakvoerder

18 jaar geleden startte ik als taxichauffeur om bij te verdienen zodat ik mijn studies kon betalen. Nadat ik klant na klant goed heb bediend zag ik meteen een goede stijging van klanten en ook grotere klanten. Via goede mond aan mond reclame kwam mijn naam snel tot bij mensen binnen ministerie etc. Dan heb ik de moed gekregen om dan volledig als een volwaardige Taxi bedrijf te werken. Steeds doe ik dit met veel passie en daarom wil ik als zaakvoerder verder uitbreiden met meer wagens en chauffeurs.

Onze referenties

About

Taxi nodig? Bel ons!

Keep calm and call Taxi Power

Taxipower & Services bv

+32 (0)470 04 64 43

info@taxipower.be

BTW: BE085 958 1831

Taxi Power & Services

Taxi – Limo – Luchthavenvervoer
contact-section